BEST Training Week

Testimonials

Am participat la trainingul de WordPress. Training m-a ajutat sa vad ca un site se poate crea foarte usor chiar daca este complex.

Cel mai mult am apreciat ca am inteles tot si am fost ajutati tot timpul.Ma bucur ca am venit la acest training. 🙂

Necula Diana Facultatea de Automatica si Calculatoare

Am participat la trainingul de WordPress. Mi-am indeplinit scopul de a ma initia in wordpress, am aflat aspectele elementare legate de cum sa imi fac propriul site si tot ce ar fi util pentru inceput

Am apreciat disponibilitatea trainerului precum si atitudinea sa deschisa, cunostintele temeinice ale trainerului in domeniu si sfaturile practice dobandite.

Bud Denisa Maria UTCN CTI

Am participat la trainingul de WordPress. Am invatat multe chestii noi, avand in vedere ca nu eram familiarizat cu aceasta platforma. Nu am mai avut tangente cu WordPress-ul si consider ca este un plus pentru mine, pe plan personal, ceea ce am invatat azi aici.

Andrei Salagean s-a ocupat foarte atent de fiecare dintre participanti, de la functionalitatea programelor necesare pe laptop-uri personale, pana la atentia intrebarilor puse de participanti. Un alt lucru pe care l-am apreciat este organizarea, un numar ok de persoane, fiecare avand spatiu si conditii de lucru.

Sabau Mircea UTCN, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

Am participat la triningul de WordPress. A fost startul meu in crearea de site-uri.

M-a bucurat ca ne-a rugat sa ne prezentam la inceput, creand o legatura intre noi si el, detensionand atmosfera. Andrei a fost foarte atent la curiozitatile noastre si a reusit sa ne lamureasca cu orice dilema pe care am avut-o. A fost rabdator si si-a adaptat modul de predare pentru fiecare in parte.

Vata George-Alexandru UTCN, Specializarea transporturi