BEST în Europa

   BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească non-guvernamentală, non-profit și apolitică, ce are menirea să ofere o educație complementară studenților din universitățile cu profil tehnic din Europa.

   BEST este prezent în 95 de universități tehnice din 32 de țări europene şi este vizibil pentru mai mult de 1.300.000 de studenți. Organizaţia promovează spiritul european şi încurajează comunicarea și lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează:

  • cursuri academice
  • competiții inginerești
  • evenimente de carieră

Flexibilitate

Prietenie

Distracție

Dezvoltare

Învățare

BEST Cluj-Napoca

BEST Cluj-Napoca, fondat în 1995, este format din studenți voluntari din mediul academic clujean, majoritatea fiind din cadrul Universității Tehnice.

Suntem un grup de tineri entuziaști, dedicați dezvoltării personale a studenților și motivați să învățăm ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect, dezvoltarea unor abilități care ne vor fi folositoare în perioada post-universitară. Trainingurile oferite membrilor asigură o performanță ridicată tuturor activităților și evenimentelor organizate.

BEST Cluj-Napoca vine în întâmpinarea studenților, oferindu-le acestora:

  • traininguri, workshopuri prin BEST Training Week
  • suport în carieră prin JobShop® – eveniment național de carieră, prezentări de companie
  • competiții inginerești prin European BEST Engineering Competition

          Grupul Local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari, în mare parte din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe, extrem de motivaţi să înveţe ce înseamnă munca în echipa, managementul unui proiect, dezvoltarea unor abilităţi complementare studiilor universitare, abilităţi care ne vor ajuta în tot ceea ce înseamnă viaţa post-universitară. Este împarţit în mai multe departamente: Human Resources (HR), Public Relations (Marketing & Media), Informatic Technology (IT), Fund Raising (FR) ce interacţionează în permanenţă şi oferă fiecărui membru şansa de a se axa pe ce se pricepe, îl pasionează sau pe ceea ce vrea să înveţe. Scopul nostru este de a oferi toate condiţiile pentru dezvoltare personală şi folosirea abilităţilor la potenţial maxim, şi de a încuraja fiecare membru să participe la proiecte inovative, provocatoare cum ar fi: Schimburi culturale, Training-uri, Workshop-uri, suport în carieră (Jobshop, Competiţii inginereşti), cursuri academice etc. Prin implicarea în activităţile noastre internaţionale, studenţii au ocazia să îşi mărească experienţa, să îşi formeze noi prietenii, toate acestea într-un mediu destins și plin de activităţi sociale.