BEST Cluj-Napoca logo Technical University of Cluj-Napoca logo

HOW TO START-UP

9 Decembrie, ora 16:00

Tech'n TradeÎnscrie-te!

Ce este How To Start-up?

"How to Start-up" este un eveniment dedicat atât studenților, cât și celor care își doresc să afle mai multe despre ce înseamnă cu adevărat un start-up și să descopere care este calea către succes. Dorința noastră este de a le oferi oamenilor cunoștințele necesare cu privire la acest subiect, dar și de a îi încuraja, determinându-i să își împlinească visurile.

Alături de noi se vor afla oameni de succes care ne vor împărtăși pașii de la idee la implementare și motivația din spatele inițiativei lor.

Speakers

Adrian FlorianWolfpack Digital

Wolfpack Digital este o companie de software din Cluj-Napoca, care de 7 ani creează aplicații mobile și web de mare succes. Pentru a ne prezenta tot parcursul acestei companii, și cum și-a găsit calea spre succes, ni se va alătura Adrian Florian, CTO și co-owner la Wolfpack Digital.

Adrian are o carieră de peste 12 ani în IT, fiind full stack developer. Acesta are multă experiență în ceea ce privește start-up-urile, fiind în trecut și Product Lead la AutoUncle, o companie daneză căreia i s-a alăturat când echipa era constituită doar din 2 oameni.

Locuind în Danemarca aproximativ 4 ani, acesta a preluat multe principii frumoase de acolo, pe care le-a integrat în etica lui de munca, motiv pentru care are foarte multe povești interesante să ne spună. Nu rata șansa de afla cum a descoperit Adrian succesul, și haide alături de noi la How to Start-up pentru a-l asculta împreună.

Andrei UrsachiStailer

Cu toții am auzit de Stailer, sau așa zisul asistent personal de înfrumusețare, care ne oferă posibilitatea de a ne programa la saloane noi doar printr-un simplu click. Omul din spatele ideii, Andrei Ursachi, vă oferă ocazia de a vă împărtăși experiența sa, tot parcursul lui de la idee până la implementare.

Acesta spune că antreprenoriatul pentru el reprezintă o mare pasiune, iar obstacolele pe care le întâmpină fac parte din călătoria sa către succes. Observând un trend puternic în zona de digitalizare în ultima perioadă, Andrei a identificat o oportunitate pentru a dezvolta o nouă afacere în industria de beauty. Așa a luat naștere Stailer, un start-up co-fondat de Andrei, în care se regăsesc peste 100 de saloane de înfrumusețare din cele mai dezvoltate orașe ale României precum București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Timișoara și Iași.

Pentru a afla mai multe detalii care te-ar putea ajuta chiar pe tine să îți realizezi propriul Start-Up te așteptăm la evenimentul nostru pentru a asculta împreună povestea lui Andrei Ursachi.

Marius PopaȘcoala de muzica the beat

Studioul The Beat este o școala de muzică înființată în anul 2012 de către Marius Popa cu scopul de a promova arta, creativitatea și învățarea muzicii prin metode de predare nonformale. Pasionat de muzică încă de la 3 ani, fondatorul școlii de muzică îi îndrumă și îi motivează zilnic copii care au aceeași pasiune ca și el, participând cu ei la diferite spectacole și concursuri. Acesta susține că proiectul s-a născut din dorința sa de ai învăța pe copii frumusețea muzicii și a instrumentelor muzicale.

Pentru a afla mai multe despre tot ce implică crearea unei afaceri de succes te invitam la How to start-up să afli toata povestea lui Marius Popa.